Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, cea mai mare unitate medicală din Sălaj, face angajări. Se caută, de la asistenți medicali, până la consilieri juridici, brancardieri și infirmieri, pentru mai multe secții.

“Interacțiune, cunoștințe, emoție și empatie, nu în ultimul rând, oameni. Acestea sunt doar câteva cuvinte ce descriu motivul pentru care te invităm în echipa noastră. Pe lângă dezvoltarea personală și profesională, poți contribui activ la asigurarea prestării unui act medical de calitate, într-un mediu sigur şi confortabil pentru pacienții noștri”, este mesajul transmis de unitatea medicală.

Sunt scoase la concurs 1 post de consilier juridic debutant pe durată nedeterminată, 3 posturi de asistenți medicali pe durată nedeterminată și 1 post îngrijitor curățenie pe durată determinată în cadrul Secției Urologie, 3 posturi de îngrijitor de curățenie în Compartimentul Garderobă pe durată nedeterminată, 1 post îngrijitor de curățenie în Laboratorul RMFB pe durată nedeterminată, 1 post de asistent medical P.L. pe durată determinată în Compartimentul O.R.L., 1 post infirmieră Secția Neurologie pe perioadă determinată, 3 posturi de asistent medical pentru Secția Ortopedie -Traumatologie ( 2 posturi pe durată nedeterminată, 1 post pe durată determinată), 1 post de asistent medical Compartiment Nefrologie pe perioadă nedeterminată, 2 posturi tehnicieni de radiologie pe perioadă determinată, 4 posturi brancardieri în Compartimentul Brancardieri, pe durată nedeterminată, 1 post infirmier Secția Urologie pe durată nedeterminată, 2 posturi asistenți medicali Secția Medicină Internă pe perioadă determinată, 1 post asistent medical Secția Pediatrie pe perioadă determinată, 1 post magaziner, pe perioadă nedeterminată, în cadrul Serviciului Achiziții publice, contracte-aprovizionare, 1 post îngrijitor de curățenie în cadrul Secției AȚI, perioadă nedeterminată.

Relații suplimentare se pot obţine la tel.0260/616920, int. 112 sau pe site-ul unității medicale: spitalzalau.ro

Vezi AICI toate posturile vacante, condițiile de participare și data desfășurării concursurilor.