Se fac pregătirile de iarnă

0
81

Prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma, a verificat marţi, 23 noiembrie, pe teren, alături de subprefectul Virgil Ţurcaş şi şeful Secţiei de Drumuri Naţionale (SDN) Zalău, Aurel Mircea Bican, gradul de pregătire a SDN pentru perioada sezonului rece. În acest context, oficialii Instituţiei Prefectului Sălaj au vizitat bazele de deszăpezire de pe Meseş, de la Zimbor şi punctul de sprijin de la Ciumărna. În toate aceste baze există la ora actuală stocuri de sare şi o parte din utilajele proprii sau închiriate ce vor fi utilizate la deszăpăzirea drumurilor naţionale de pe raza judeţului Sălaj.

Potrivit informaţiilor furnizate de Aurel Mircea Bican, SDN Zalău are în prezent opt baze de deszăpezire, cu un stoc total de 100 tone de nisip şi 1.680 tone de sare, aceste stocuri urmând a fi completate în funcţie de necesităţi. De asemenea, actualmente sunt mobilizate în bazele menţionate 20 de utilaje, numărul lor urmând a fi suplimentat în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.