ianuarie 27, 2023

Prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma, a verificat marţi, 23 noiembrie, pe teren, alături de subprefectul Virgil Ţurcaş şi şeful Secţiei de Drumuri Naţionale (SDN) Zalău, Aurel Mircea Bican, gradul de pregătire a SDN pentru perioada sezonului rece. În acest context, oficialii Instituţiei Prefectului Sălaj au vizitat bazele de deszăpezire de pe Meseş, de la Zimbor şi punctul de sprijin de la Ciumărna. În toate aceste baze există la ora actuală stocuri de sare şi o parte din utilajele proprii sau închiriate ce vor fi utilizate la deszăpăzirea drumurilor naţionale de pe raza judeţului Sălaj.

Potrivit informaţiilor furnizate de Aurel Mircea Bican, SDN Zalău are în prezent opt baze de deszăpezire, cu un stoc total de 100 tone de nisip şi 1.680 tone de sare, aceste stocuri urmând a fi completate în funcţie de necesităţi. De asemenea, actualmente sunt mobilizate în bazele menţionate 20 de utilaje, numărul lor urmând a fi suplimentat în perioada următoare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut