septembrie 25, 2023

Se fac înscrieri suplimentare pentru soldați profesioniști

0

Ministerul Apărării Naționale, prin intermediul Biroului Informare-Recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Sălaj, a început înscrierile pentru încă 1.695 posturi de soldat gradat profesionist, seria suplimentară 2022. Termenul limită de înscriere este 24 octombrie.

Condițiile minime de recrutare impuse sunt cetăţenie română şi domiciliul stabil în România; vârsta între 18 ani împliniţi, la data începerii programului de instruire şi cel mult 45 de ani împliniţi, la data finalizării programului de instruire; absolvirea cel puţin ai primilor doi ani de studiu din învăţământul secundar superior, în condiţiile prevăzute de Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare (minim 10 clase); numai pentru arma “auto” şi/sau pentru specialităţile militare care necesită conducerea tehnicii specifice auto din arma “geniu” – să posede permis de conducere auto valabil, categoriile B şi C.

Selecția candidaților se va desfășura în perioada 26 septembrie – 11 noiembrie, la Centrul Zonal de Selecție și Orientare Alba Iulia.

Examinarea medicală va avea loc în perioada 3 octombrie – 15 noiembrie la Spitalul Clinic Militar de Urgență ”Dr. Constantin Papilian” Cluj Napoca.

Termen final de întocmire sau actualizare a dosarelor de candidat este 25 noiembrie.

Repartizarea candidaților pe unități militare, arme/servicii/specialități militare va avea loc în perioada 7-8 decembrie.

E important de știut că se candidează pentru un post, nu pentru toate locurile scoase la concurs, așadar concursul este pe post.

Prezentarea candidaților fără stagiu militar în centrele de instrucție se va face în data de 9 ianuarie 2023, iar a celor cu stagiu militar, în data de 6 februarie 2023.

Înscrierile se fac personal, la Biroul Informare-Recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Sălaj, str. Lt.col Pretorian, nr. 30, Zalău, telefon 0745511616.

#ArmataRomâniei #carieramilitară #soldatgradatprofesionist #SGP

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut