Se fac înscrieri la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri

Dacă dorești să faci parte din echipa salvatorilor, te poți înscrie pentru ocuparea unuia din cele 300 de locuri alocate Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti.

Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere până în 14 septembrie (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică), exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare (inspectoratele pentru situații de urgență județene/București-Ilfov, în funcție de domiciliul sau reședința din cartea de identitate a candidatului).

Până în 14 septembrie se depun cererile înscriere (online); 20 septembrie e data până la care va avea loc evaluarea psihologică; 22 septembrie e termenul de depunere a documentelor în vederea constituirii dosarului de recrutare; în perioada 29 septembrie-05 octombrie are loc evaluarea performanțelor fizice; în 9 octombrie e programată susținerea probei de evaluarea a cunoștințelor; în perioada 11-31 octombrie are loc examinarea medicală (doar pentru candidații care se încadrează în numărul locurilor scoase la concurs, în ordinea descrescătoare a notelor finale).

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut