februarie 9, 2023

Se fac din nou angajări la IPJ Sălaj. Mai multe posturi de conducere, scoase la concurs

Poliția Română scoate la concurs 1.828 de posturi, din sursă externă. Înscrierile se fac online, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs.

Sunt 645 de posturi de ofițer de poliție, 657 de posturi de agent de poliție și 536 de posturi pentru personal contractual. Pentru posturile de ofițeri și agenți, perioada de înscriere a început joi, 23 septembrie, și are termen limită 5 octombrie.

Posturile scoase sunt în specialitățile acțiuni speciale, cazier judiciar, statistică și evidențe operative, analiza informațiilor și implementare date, comunicații și informatică, logistică, operațiuni speciale, ordine publică, pregătire profesională, reținere și arestare preventivă, rutieră, secretariat, documente clasificate și arhivă, cercetarea și prevenirea criminalității, investigații criminale, investigarea criminalității economice, financiar, implementarea proiectelor, psihosociologie și siguranță școlară, relații internaționale, informare și relații publice, structura de securitate, poliție canină și cabinet sanitar veterinar, criminalistică, combaterea criminalității organizate, resurse umane și administrativ.

“Acutizarea deficitului de personal și incapacitatea Ministerului Afacerilor Interne privind elaborarea unor politici de resursă umană au generat efecte negative în ceea ce privește funcționarea instituției a cărei menire este aceea de a asigura protecția cetățenilor și a bunurilor acestora, sens în care, după ce a fost analizată organigrama Poliției Române și au fost scoase la concurs în primă fază 412 funcții de ajutor șef post destinate  mediului rural, a venit momentul completării funcțiilor vacante, fiind scoase la concurs încă 1828 de posturi”, spun reprezentanții Sindicatului Polițiștilor Europol.

Se caută șef și adjunct la Poliția Municipală și șef la Serviciul Rutier

La nivelul IPJ Sălaj, se fac încadrări atât din sursă internă, cât și din sursă externă. Sunt scoase la concurs, printre altele, două funcţii de șef schimb la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, precum și postul de purtător de cuvânt (ofițer specialist II) la Serviciul Cabinet.

Pe listă mai apar un post ofițer de poliție -ofițer principal I (silvic) la Serviciul Ordine Publică, un post ofițer specialist III (electronist) -Serviciul Ordine Publică, un post de ofițer de poliție la Structura de Securitate din cadrul IPJ Sălaj, un post vacant vacant de ofițer de politie -specialitatea implementări proiecte- Serviciul Cabinet -IPJ Sălaj, un post de agent de poliție în cadrul Structurii Financiar, un post de ofițer de poliție specialitatea trageri-Biroul Pregătire Profesională, un post de ofițer specialist I- pregătire de specialitate la Biroul Pregătire Profesională, un post vacant de agent II-Structura Resurse umane, un post de ofițer de poliție -ofițer specialist I – la Biroul Pregătire Profesională, un post de agent de poliție -Serviciul Cazier judiciar, statistică și evidență operativă, un post de ofițer – specialitatea educație fizică si autoapărare – Biroul Pregătire Profesională, un post vacant de agent III -structura Comunicații și informatică, agent II la IPJ Sălaj – Serviciul de Logistică – specializarea achiziții publice, ofițer specialist I la Serviciul de Logistică – specializarea achiziții publice.

La concurs este scoasă și funcția de șef al Poliției Municipale din cadrul IPJ Sălaj, proba fiind stabilită în data de 18 octombrie.

Pe lista posturilor scose la concurs se află și cel de adjunct al șefului Poliției Municipiului Zalău. În 14 octombie va avea loc proba interviului, structurat pe subiecte profesionale.

Se caută, de asemenea, șef serviciu la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Sălaj. Concursul, care va consta tot într-un interviu, e programat în data de 22 octombrie.

Informații complete cu privire la posturile scoase la concurs găsiți pe site-ul IPJ Sălaj, la adresa sj.politiaromana.ro.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut