Se fac angajări la Spitalul Județean de Urgență Zalău

Se fac angajări la Spitalul Județean de Urgență Zalău

E nevoie de personal la ATI, Urologie și Bloc Operator

Spitalul Județean de Urgență  Zalău scoate la concurs un post cu normă întreagă de medic rezident, ultimul an, confirmat în specialitatea anestezie și terapie intensivă, în cadrul Secției ATI. I se oferă contract de muncă pe durată nedeterminată, durata timpului de lucru fiind de 7 ore pe zi.

Dosarele se pot depune până în data de 26 mai, iar proba scrisă şi proba clinică/practică se organizează în maximum 90 de zile de la data publicării anunțului, la o dată care va fi comunicată și afișată la sediul și pe pagina de internet a spitalului. Anunțul a fost publicat în data de 15 mai.

La Secția Urologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență este disponibil un post de asistent medical PL, cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă (8 ore/zi), organizat în ture.

Sunt necesare diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare, 6 luni vechime în specialitate (activitatea de voluntariat se consideră experiență profesională dacă aceasta este realizată în domeniul studiilor absolvite).

Dosarele se pot depune până în data de 29 mai, în zilele de 30 și 31 mai va avea loc selecția dosarelor de concurs, iar în 13 iunie este programată proba scrisă pentru candidații declarați „admis” la etapa de selectare a dosarelor. În 15 iunie va avea loc susținerea interviului de către candidații care trec de proba scrisă. Afișarea rezultatelor pentru fiecare probă se face în termen de maxim o zi lucrătoare de la data finalizării fiecărei probe.

În cadrul Blocului Operator de la Spitalul Județean sunt disponibile un post de infirmier, pe durată nedeterminată, cu normă de lucru de 8 ore/zi, organizat în ture, și un post de infirmier debutant, pe durată determinată, tot cu normă de lucru de 8 ore/zi, organizat în ture.

Pentru postul de infirmier, se solicită şcoală generală, curs de infirmiere organizat de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România sau curs de infirmiere organizat de furnizori autorizaţi de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale cu aprobarea Ministerului Sănătăţii – Direcţia generală resurse umane şi certificare, minimum 6 luni vechime în activitate.

Dosarele se pot depune până în data de 29 mai. Proba scrisă va avea loc în data de 12 iunie, proba practică e programată în 14 iunie, iar interviul va fi susținut în 16 iunie de către candidații declarați „admis” la proba scrisă și proba practică.

Pentru postul de infirmier debutant, se cere şcoală generală și curs de infirmiere organizat de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România sau curs de infirmiere organizat de furnizori autorizaţi de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale cu aprobarea Ministerului Sănătăţii – Direcţia generală resurse umane şi certificare. Nu se solicită vechime în activitate.

Dosarele se pot depune până în 22 mai, proba scrisă va avea loc în 12 iunie, proba practică e programată în 14 iunie, iar interviul va fi susținut în 16 iunie.

După afișarea rezultatelor obținute la selecția dosarelor, proba scrisă și interviu, după caz, candidații nemulțumiți pot depune contestație în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afișării rezultatului selecției dosarelor, respectiv de la data afișării rezultatului probei scrise și a interviului.

Relații suplimentare se pot obține, în zilele lucrătoare, de la Serviciul RUNOS din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău, str. Simion Bărnuțiu nr. 67, telefon 0260/616920, interior 112 sau 0756078369, în intervalul orar 12.00 -14.00 sau pe pagina de internet a unității medicale – www.spitalzalau.ro.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *