Cea mai mare unitate medicală din Sălaj face angajări. Spitalul Județean de Urgență Zalău caută medici, asistenți, infirmiere, brancardieri, dar și electricieni, îngrijitori, economiști, asistent social, registratori.

La UPU-SMURD este nevoie de patru medici. E vorba despre 2 posturi cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea medicină de
urgență, cu contract individual de muncă pe durată nedeterminată, durata timpului de lucru 7 ore/zi sau ture de 12 ore, și 2 posturi cu normă întreagă de medic rezident ultimul an de pregătire confirmat în specialitatea medicină de urgență, în cadrul UPU-SMURD, contract individual de muncă pe
durată nedeterminată, durata timpului de lucru 7 ore/zi sau ture de 12 ore.

Sunt scoase la concurs mai multe posturi de asistent medical, principal și debutant, la UPU, Chirurgie, Obstetrică-Ginecologie, Medicină internă și Ambulatoriu.

Mai multe detalii despre posturile vacante, condițiile de participare și datele de desfășurare a concursurilor găsiți pe site-ul spitalzalau.ro, Secțiunea Informații publice/Concursuri de angajare.