Se fac angajări la Poliție, din sursă externă

Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj organizează concurs în vederea angajării, prin recrutare din sursă externă, a trei îngrijitori la Serviciul Logistic. 

Pentru posturile de îngrijitor, candidații trebuie să aibă studii generale cu certificat de capacitate/absolvirea învățământului obligatoriu și să dețină sau să obțină certificat de securitate sau autorizație de acces la informații clasificate nivel „secret de serviciu”. Vechimea în muncă nu este necesară.

Înscrierile se pot face până la data de 14 iulie, ora 12.00, termenul limită de completare a dosarelor cu fișa de aptitudine în muncă fiind 1 august, ora 15.00. Proba scrisă se va susține în data de 15 septembrie, iar proba de interviu se va desfășura în 20 septembrie, toate la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Relații suplimentare privind condițiile de participare, documentele necesare, tematica și bibliografia se pot obține de la Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj-Serviciul Resurse Umane, la numărul de telefon: 0260/661285, interior 20119, în toate zilele lucrătoare, în intervalul orar 09.00-12.00.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.