septembrie 28, 2023

Se deschide spațiul Gym din incinta Aquarel Health&Spa Center Zalău

1

Vineri, 6 ianuarie, la ora 18.00, se deschide spațiul Gym din incinta Aquarel Health&Spa Center Zalău, definitivând astfel lista de servicii integrate oferite de Aquarel. Alături de serviciile Spa, Recuperare medicală, Fitness, Bistro și Hotel, serviciile Gym vin să întregească oferta noastră pentru sănătatea dumneavoastră și a întregii familii.

Echipa este aici să vă conducă spre un stil de viață cât mai sănătos! Sub coordonarea Anitei Szabo, manager Fitness and Gym Aquarel, activitățile propuse sunt pe toate gusturile și pentru toate categoriile de activitate sau de vârstă.

Promovăm un stil de viață activ, sănătos. Acordăm o mare atenție prevenirii deteriorării stării de sănătate prin programe atent selecționate, în acord cu biomecanica organismului, dar și cu preferințele individuale.

Dacă există o problemă articulară, musculoscheletală, posttraumatică, neurologică, degenerativă, etc, în cadrul Centrului de Fizioterapie Aquarel o tratăm și te ajutăm să o remediezi, astfel încât să poți să iți reiei activitățile care iți fac plăcere, fără durere. Baza de recuperare are dotări de ultimă generație, iar programul de Recuperare este prescris de specialiști recunoscuți: Dr. Ioana Rotaru, în ce privește recuperarea pediatrică, Dr. Irina Bara, medic specialist în Recuperare Medicală Fizică și Balneologie, alături de fizioterapeuți cu experiență, în colaborare cu Fundația Acasă.

Supravegherea copiilor în spațiul de joacă special amenajat este asigurată de personal cu pregătire în ceea ce privește devoltarea psihomotorie a copiilor pe categorii de vârstă, cu multă caldură si dedicare.

”Ești pregătit de schimbare? Fă primul pas la noi, împreună cu Aquarel Family!

Aquarel Gym vine cu un concept nou în orașul nostru, echipa noastră axându-se, în primul rând, pe sănătatea și bunăstarea celor care ne trec pragul.

Te invităm într-o sală situată într-o clădire de 5 stele, cu un design modern, aerisită, curată și luminoasă.

Aparatele noi, de ultimă generație de la Matrix, îți asigură confort, siguranță și rezultate la fiecare antrenament.

Personalul profesionist și echipa de antrenori certificați și atent selecționați sunt pregătiți să te susțină și să te motiveze să obții rezultatele dorite în cel mai scurt timp, ținând cont permanent de executarea corectă și de sănătatea posturii tale!

Timpul se scurge mai repede ca niciodată și, de multe ori, ne rămâne să alegem între a petrece timp de calitate cu familia sau a avea grijă de bunăstarea noastră proprie. Noi am găsit soluția pentru a le îmbina pe amândouă!

Am creat conceptul Aquarel Family, care îți dă posibilitatea să alegi activități pentru fiecare membru al familiei.  Oferim clase pentru copii și spațiu de joacă, recuperare, clase de grup fitness și gym, care continuă apoi cu o relaxare împreună, la Spa. Pentru o experiență completă, vă invităm la o masă în familie la Bistro Aquarel.

Vii împreună cu familia, petreceți timp de calitate împreună și, totodată, vă bucurați de o porție de sănătate și bunăstare, toate acestea într-o clădire de 5 stele cu cele mai moderne condiții și cele mai profesionale servicii!

Pentru tine și familia ta, pentru că se poate și pentru că meriți!”, spune Anita Zita Szabo, manager Fitness&Gym Aquarel, Kinetoterapeut, instructor fitness, antrenor personal, holistic coach, consilier echilibru hormonal și creatoarea conceptului Youproject.

Vă asteptăm cu tot dragul la locația noastră din Zalău, strada Parcului nr. 3, vis-à-vis de parcarea Primăriei, de la 06.00 la 22.00, în timpul săptămânii, de la 08.00 la 20.00 în weekend.

Pentru informații suplimentare sau programări puteți accesa site-ul aquarel.ro, paginile de Facebook și Instagram Aquarel. Vă stăm la dispoziție direct la locație sau telefonic, la numerele de contact:

Receptie Recuperare Gym&Fitness:    0790 002 892

Manager Fitness&Gym :                        0756 922 343

1 thought on “Se deschide spațiul Gym din incinta Aquarel Health&Spa Center Zalău

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut