Se depun cererile pentru biletele de tratament

0
160

Casa Județenă de Pensii Sălaj a început preluarea cererilor pentru biletele de tratament aferente anului 2021. Acestea pot fi solicitate de către pensionarii și asigurații din sistemul public de pensii care vor să urmeze tratament balnear.

Pentru a beneficia de un bilet de tratament, este necesar ca persoanele interesate să depună sau să transmită (prin poștă, la adresa Zalău, B-dul Mihai Viteazul nr. 85 sau e-mail: public@cjpsalaj.ro) cererea tip completată corect cu toate elementele prevăzute de document, necesare în vederea identificării solicitantului, opțiunilor acestuia și a categoriei de beneficiar. La cerere se va anexa doar copia actului de identitate, urmând ca restul documentelor să fie atașate cererii la momentul eliberării biletului.

Cererile se pot depune și la sediul instituției, zilnic, de luni până joi între orele 8.00 -14.00, iar vineri între orele 8.00-13.00.

Modelul de cerere se găsește la sediul instituției sau se poate descărca de pe site-ul instituției www.cjpsalaj.ro, de la secțiunea Informații de interes public – Formulare tip.

Numărul de înregistrare al cererii nu reprezintă un criteriu la acordarea biletului de tratament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.