septembrie 28, 2023

Se demolează garajele din Dumbrava II

0

Proprietarii de garaje din cartierul Dumbrava II nu i-au impresionat pe aleşii locali, care au votat ieri pentru menţinerea hotărarii prin care se demolează construcţiile respective.
Consilierii locali au votat ieri menţinerea Hotărarii de Consiliu Local privind aprobarea unor măsuri de administrare a domeniului public al Municipiului Zalău constand in amenajarea unor parcări publice şi alei carosabile in cartierul Dumbrava II, după ce o parte din locuitorii zonei au făcut o plangere prealabilă impotriva hotărarii. Proprietarii de garaje doreau modificarea anexei hotărarii astfel incat să nu fie demolate construcţiile existente şi menţinerea contractelor de inchiriere.
Primarul Căpilnaşiu a ţinut să clarifice problema garajelor din Dumbrava II şi a declarat că “după ce s-a dispus demolarea garajelor, proprietarii folosesc orice mijloace pentru a tegiversa, dar aceste construcţii sunt neadecvate”. In sprijinul celor afirmate, edilul a spus că acolo unde s-au desfiinţat 24 de copertine s-au realizat 48 de locuri de parcare. Legat de contractele de inchiriere incheiate cu proprietarii garajelor, Căpilnaşiu a declarat că “s-a incheiat un contract pe o perioadă determinată de un an, cu clauză de reziliere in cazul in care interesul public o impune”.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut