Se construiesc locuințe pentru medici și dascăli la Jibou

La Jibou, sunt în plină desfășurare lucrările de construcție a blocului de locuințe de serviciu, destinate angajaților din domeniul învățământului și sănătății.

Blocul de locuințe va dispune de 38 de apartamente și va oferi un acces facil și convenabil la locuințe de calitate pentru specialiști, precizează administrația locală.

“Obiectivele specifice ale proiectului includ atragerea și menținerea specialiștilor din domeniul sănătății și al educației, cu impact direct asupra îmbunătățirii serviciilor oferite în aceste domenii. Lucrările propuse pentru finalizarea proiectului includ finisajele exterioare (tencuială decorativă, tâmplării exterioare cu tâmplărie din PVC și ferestre tip termopan, balustradă cu parapet metalic din tablă expandată și mână curentă metalică), realizarea instalațiilor sanitare, termice, electrice, de curenți slabi, implicit instalațiile de utilizare gaz. Totodată, am reușit implementarea unui sistem energetic eficient, care va include panouri solare pentru reducerea consumului de energie. De asemenea, proiectul include construirea a 30 de locuri de parcare la subsol, în vederea asigurării unei soluții adecvate pentru nevoile rezidenților”, a explicat primarul Dan Ghiurco.

Valoarea totală a proiectului este de 21.411.553 lei, cu TVA inclus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *