Se circulă din nou pe strada de la ”Sindi”

Se circulă din nou pe strada de la ”Sindi”

Strada 1 Decembrie 1918 a fost redeschisă circulației rutiere luni dimineață, după ce a trecut printr-un amplu proces de modernizare.

Pe segmentul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor au fost realizate lucrări de acoperire a Văii Zalăului și de realizare a unei benzi de preselecție înspre Bulevardul Mihai Viteazul, respectiv lărgirea străzii la 3 benzi de circulație.

”În această dimineață a fost reluată circulația pe această stradă, urmând ca în cursul săptămânii viitoare să fie realizate marcajele rutiere. În cadrul acestui proiect, strada 1 Decembrie 1918, de la intersecția cu bulevardul Mihai Viteazul, până la intersecția cu strada 9 Mai și strada Unirii a fost lărgită la 3 benzi de circulație, două benzi pentru circulația înspre bulevardul Mihai Viteazul și o bandă pentru intrarea pe strada 1 Decembrie 1918 de pe bulevard. Totodată, au fost executate lucrări de refacere a acoperirii Văii Zalăului, a fost realizată canalizarea pluvială, extins iluminatul public și amenajate trotuarele”, a transmis, luni dimineață, Primăria Zalău.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *