septembrie 29, 2023

Se circulă din nou fără restricții pe DJ 109F

0

Circulația rutieră pe drumul județean 109F, care face legătura între județele Sălaj și Maramureș, se desfășoară din nou fără restricții, după ce au fost finalizate lucrările de punere în siguranță a părții carosabile, ca urmare a căderii stâncilor de pe versanți în comuna Poiana Blenchii.

Investiția derulată prin Compania Națională de Investiții a costat 1,954 milioane de lei (TVA inclus), recepția la terminarea lucrărilor având loc săptămâna trecută, anunță reprezentanții Consiliului Județean Sălaj.

Circulația rutieră pe DJ 109F a fost închisă în februarie 2018, printr-o hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sălaj, având în vedere că fenomenele meteorologice nefavorabile au provocat dislocarea stâncilor sub formă de blocuri, unele fiind mai mari de 10 metri cubi. Ulterior, sectorul de drum a fost redeschis, dar traficul s-a desfășurat cu restricții.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut