Se circulă din nou fără restricții pe DJ 109F

0
322

Circulația rutieră pe drumul județean 109F, care face legătura între județele Sălaj și Maramureș, se desfășoară din nou fără restricții, după ce au fost finalizate lucrările de punere în siguranță a părții carosabile, ca urmare a căderii stâncilor de pe versanți în comuna Poiana Blenchii.

Investiția derulată prin Compania Națională de Investiții a costat 1,954 milioane de lei (TVA inclus), recepția la terminarea lucrărilor având loc săptămâna trecută, anunță reprezentanții Consiliului Județean Sălaj.

Circulația rutieră pe DJ 109F a fost închisă în februarie 2018, printr-o hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sălaj, având în vedere că fenomenele meteorologice nefavorabile au provocat dislocarea stâncilor sub formă de blocuri, unele fiind mai mari de 10 metri cubi. Ulterior, sectorul de drum a fost redeschis, dar traficul s-a desfășurat cu restricții.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.