octombrie 4, 2022

Se caută proprietarul unei borsete pline cu bani!

O borsetă în care se aflau câteva mii de lei a fost găsită, în urmă cu o săptămână, pe marginea drumului, la intrarea în localitatea Cehei. Până în prezent, nimeni nu a anunțat la poliție pierderea banilor.

Păgubitul este așteptat, în continuare, la sediul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei, pentru a intra în posesia banilor.

Luni, 29 august, în jurul orei 12:00, la sediul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Șimleu Silvaniei, care le-a predat polițiștilor o sumă de bani.

Bărbatul a povestit că a găsit suma de bani cu o seară înainte, în jurul orei 21:00, într-un borsetă, pe marginea carosabilului, pe Drumul Județean 108F, la intrarea în localitatea Cehei dinspre Uileacu Șimleului, în zona Șimleu Silvaniei.

“Până în prezent nimeni nu s-a prezentat la poliție pentru a reclama pierderea banilor. Pentru a-și recupera banii, proprietarul acestora este rugat să se prezinte la sediul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei. Îl felicităm pe șimleuan pentru spiritul civic de care a dat dovadă!”, transmite IPJ Sălaj.

foto cu caracter informativ

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.