Se caută proprietarii terenurilor peste care va trece centura Zalăului

Se caută proprietarii terenurilor peste care va trece centura Zalăului

Au început lucrările de întocmire a planurilor parcelare pentru identificarea corectă a tuturor proprietarilor de terenuri pe traseul celui de-al doilea tronson al șoselei de ocolire a orașului.

Astfel, deținătorii de parcele pe tarlalele Palkert-Zsakbercz, Kobanva-Sub Meseș, Matekert, Hagymasmal sunt invitaţi, începând de luni, 16 octombrie, până în 13 noiembrie, la sediul Primăriei Municipiului Zalău, camera 3, să prezinte documentele doveditoare ale proprietăţii/deţinerii imobilelor (Titlu de Proprietate, extrase de carte funciară, schiţe de identificare/intabulare etc.).

Vizate sunt terenurile situate în extravilanul Municipiului Zalău, în zona adiacentă lucrărilor de execuţie a obiectivului de investiţie ’’ Varianta de ocolire a Municipiului Zalău etapa 2 între km 79+625 DJ 191C”.

Pentru relaţii suplimentare şi identificarea mai exactă a tarlalelor pentru care se vor întocmi planurile parcelare, delimitarea acestora poate fi consultată pe site-ul oficial al Primăriei Zalău şi la avizierul de la parterul instituţiei.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *