februarie 6, 2023

Se caută notari cu 6 ani experiență și buldoexcavatorist cu 20 de ani experiență

La solicitarea Consiliului Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România, Institutul Notarial Român organizeazăîn zilele de 6 și 8 decembrie, concursul de dobândire a calității de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, pentru ocuparea posturilor aprobate prin Ordinul ministrului justiției nr. 4301/C/24.08.2021.

Potrivit anunțului publicat pe gov.ro, cei interesați pot cere relații suplimentare de la Institutul Notarial Român, cu sediul în București, str. Luigi Cazzavillan nr. 11, et. 2, sectorul 1, tel. 031/437.86.34, e-mail: concurs6ani@inr.ro. Pentru județul Sălaj se caută notar pentru zona Cehu Silvaniei, la nivel național fiind disponibile 19 posturi de notari pentru care se organizează concurs: Buhusi, Podu Turcului,Târgu Neamț, Fundata, Ozun, Turnu Măgurele, Cehu Silvaniei, Mereni, Balș, Piatra Olt, Drâgănești, Vidra, Vintileasca, Mircești, Moșoaia, Slobozia, Urlați, Răcari și  Glodeni. 

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) Sălaj organizaează concurs pentru ocuparea unei funcții de mediator școlar. Postul este pe perioadă nedeterminată, iar la concurs se pot înscrie persoanele care au absolvit o facultate cu specializarea asistență socială sau absolvente ale liceului pedagogic cu specializarea mediator școlar ori orice alt profil liceal dar au specializare suplimentară recunoscută de Ministerul Educației pentru mediator școlar. Nu se solicită vechime în specialitatea studiilor, iar concursul va consta în susținerea a două probe. Atât proba scrisă, cât și interviul vor avea loc la data de 6 octombrie, la ora 9.00, respectiv ora 12.00.

Comuna Benesat are nevoie de asistent medical comunitar, iar concursul este organizat de Primărie. În urma promovării concursului, locul de muncă va fi pe perioadă nedeterminată și asistentul medical va ocupa funcție de execuție, după cum anunță Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP). Persoanele care doresc să se înscrie la concurs trebuie să fie absolvenți ai liceului sanitar, să aibă studii postliceale sanitare sau să fie absolvenți ai învățământului universitar în specializarea asistență medicală. De asemenea, vechimea necesară în specialitatea studiilor este de 3 ani.

Potrivit anunțului, termenul limită pentru depunerea dosarelor de candidatură este 7 octombrie, la sediul Primăriei Benesat. Proba scrisă va fi organizată la ora 10.00, în data de 18 octombrie, urmând ca la 20 octombrie să fie organizat interviul.

Primăria Comunei Nușfalău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție de buldoexcavatorist treapta II. Pentru ocuparea postului, candidații au nevoie de studii medii, dar și de vechime în specialitatea studiilor de 20 de ani! Concursul va consta în trei probe: proba scrisă, în 11 octombrie la ora 10.00; proba practică, în 13 octombrie la ora 11.00 și interviul, în 14 octombrie, la ora 12.00.

1 thought on “Se caută notari cu 6 ani experiență și buldoexcavatorist cu 20 de ani experiență

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut