septembrie 21, 2023

Se caută manager pentru Spitalul Județean de Urgență Zalău

1

Consiliul de administrație al Spitalului Județean de Urgență Zalău scoate la concus postul de manager al instituției medicale, funcție deținută în prezent de Rodica Albert.
Concursul se va desfășura în două etape: etapa de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul de concurs, care va avea loc în data 21 august și este eliminatorie, și etapa de susținere publică și de evaluare a proiectului de management, care se va desfășura în 25 august.
Candidații trebuie să fie absolvenți ai unei instituții de învățământ superior medical, economico- financiar sau juridic, absolvenți ai unor cursuri de perfecționare în management sau management sanitar, agreate
de Ministerul Sănătății și stabilite prin Ordin al Ministrului Sănătății ori sunt absolvenți ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic ori administrativ organizat într-o instituție de învățământ superior acreditată, au cel puţin 5 ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată, nu au fost condamnate pentru săvârşirea unei infracţiuni comise cu intenţie, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea, sunt apte din punct de vedere medical (fizic şi neuropsihic), nu au împlinit vârsta standard de pensionare.
Candidații nu pot fi membri ai Consiliului de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Zalău.

Dosarele de înscriere se pot depune până în data de 18 august, în zilele lucrătoare.

Subiectul proiectului de management este la alegerea candidatului, dintr-o listă de 5 teme, adaptat la problemele Spitalului Județean de Urgență Zalău: planificarea şi organizarea serviciilor de sănătate la nivelul spitalului, siguranţa şi satisfacţia pacientului, managementul calităţii serviciilor medicale, managementul resurselor umane, performanţa clinică şi financiară a activităţilor spitalului.

Candidații interesați vor putea efectua, vineri, 28 iulie, o vizită la spital, sub îndrumarea directorului medical al unității, pentru a se informa cu privire la problemele de la fața locului.
La cerere, se vor pune la dispoziția acestora, în maximum 3 zile de la data solicitării, copii ale bugetului de venituri și cheltuieli aprobat, structura organizatorică aprobată și structura de personal ale unității sanitare, aflate în vigoare la data solicitării, precum și orice alte documente sau informații necesare în vederea întocmirii proiectului de management, cu excepția acelor informații sau documente care nu pot face obiectul divulgării, în temeiul legii.

Actualul manager al Spitalului Județean de Urgență Zalău, Rodica Albert, a fost numită în această funcție în martie 2021, de către Consiliul Judeţean Sălaj, ca interimar, după ce fostul manager, Georgeta Fiţ, care ocupase postul prin concurs la începutul anului 2020, a demisionat din funcţie.

De profesie jurist, Rodica Albert a ocupat, anterior acestei numiri, funcţia de director relaţii comerciale la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Sălaj.

1 thought on “Se caută manager pentru Spitalul Județean de Urgență Zalău

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut