Se caută Director Relații Contractuale la CAS Sălaj

2
593

Postul de Director Relații Contractuale din cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Sălaj se scoate la concurs. Postul, ocupat până de curând de Rodica Albert, a devenit vacant după ce aceasta a plecat ca manager la Spitalul Județean de Urgență Zalău.

În perioada următoare, CNAS organizează concursuri pentru ocuparea tuturor posturilor de conducere din cadrul caselor de asigurări de sănătate din subordine, care nu au fost ocupate până acum prin concurs. Pe listă apare și postul de Director Relații Contractuale din cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Sălaj.

„Avem nevoie de profesionişti în conducerea structurilor din teritoriu pentru a fi puse unitar în aplicare măsurile reglementate pentru îmbunătăţirea accesului la serviciile acordate în sistemul de sănătate şi pentru o utilizare judicioasă a fondurilor”, a declarat Adrian Gheorghe, preşedintele CNAS.

În urma celor două sesiuni de concurs organizate în ultimele luni, un număr de 18 case de asigurări de sănătate sunt conduse ân momentul de față de directori generali care au promovat concursul, la nivelul județului Sălaj concursul fiind promovat de Olga Stana.

Pe postul de Director Relații Contractuale, interimatul la CAS Sălaj este asigurat acum de Lucia Bura.

CNAS va organiza concurs pentru funcția de Director Relații Contractuale în județele Botoșani, Brașov, Brăila, Dolj, Galați, Sălaj, Sibiu, Suceava, Vâlcea și Municipiul București.

2 COMENTARII

  1. Se scoate la concurs ;-))))bună asta…m-am cacat pe mine de râs…pun pariu pe toată mica mea avere ca noul angajat va fii din rândul PNL,usr,UDMR…în cel mai rău caz Psd…nicidecum o persoană indiferenta politic

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.