Se caută Director Relații Contractuale la CAS Sălaj

Postul de Director Relații Contractuale din cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Sălaj se scoate la concurs. Postul, ocupat până de curând de Rodica Albert, a devenit vacant după ce aceasta a plecat ca manager la Spitalul Județean de Urgență Zalău.

În perioada următoare, CNAS organizează concursuri pentru ocuparea tuturor posturilor de conducere din cadrul caselor de asigurări de sănătate din subordine, care nu au fost ocupate până acum prin concurs. Pe listă apare și postul de Director Relații Contractuale din cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Sălaj.

„Avem nevoie de profesionişti în conducerea structurilor din teritoriu pentru a fi puse unitar în aplicare măsurile reglementate pentru îmbunătăţirea accesului la serviciile acordate în sistemul de sănătate şi pentru o utilizare judicioasă a fondurilor”, a declarat Adrian Gheorghe, preşedintele CNAS.

În urma celor două sesiuni de concurs organizate în ultimele luni, un număr de 18 case de asigurări de sănătate sunt conduse ân momentul de față de directori generali care au promovat concursul, la nivelul județului Sălaj concursul fiind promovat de Olga Stana.

Pe postul de Director Relații Contractuale, interimatul la CAS Sălaj este asigurat acum de Lucia Bura.

CNAS va organiza concurs pentru funcția de Director Relații Contractuale în județele Botoșani, Brașov, Brăila, Dolj, Galați, Sălaj, Sibiu, Suceava, Vâlcea și Municipiul București.

2 thoughts on “Se caută Director Relații Contractuale la CAS Sălaj

  1. Se scoate la concurs ;-))))bună asta…m-am cacat pe mine de râs…pun pariu pe toată mica mea avere ca noul angajat va fii din rândul PNL,usr,UDMR…în cel mai rău caz Psd…nicidecum o persoană indiferenta politic

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.