Se asfalteaza strada Fabricii din Zalau

In sedinta de ieri, 25 iunie, consilierii locali au votat proiectul de hotarre privind lucrarile de reparatii capitale pe strada Fabricii din municipiu. In proiect sunt prevazute lucrari pe o portiune de 300 metri, pe tronsonul cuprins intre sediul SC Citadin SRL si sediul firmei SC Ave Ecoserv SRL. Principalele lucrari constau in executarea unui strat nou de fundatie si asternerea stratului de imbracaminte din beton asfaltic, cu o grosime de 5 centimetri. Va fi executata, de asemenea, si o rigola de pamant pe toata lungimea tronsonului reabilitat.
Durata lucrarii este de 15 zile, spun reprezentantii administratiei locale, iar costul este de aproximativ 271 mii lei, adica aproape 56 de mii de euro.

About Author

6 Replies to “Se asfalteaza strada Fabricii din Zalau”

  1. Mai bujetar laudac rosu.pentru asta ia in mana peste 15000 ron si primarii si vicele.Sa si faca treaba la banii ăștia..

  2. De la Citadin și pana la fostul AVE nu e nicio casă! Va opriți fix de unde începe noul cartier plin de case! No, să văd cine vine după voturi pe străzile pline de gropi!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *