Se asfaltează DJ 110A

0
877

Drumul Județean 110A, care pornește din DN 1F-Guruslău-Coșeiu-Archid și ajunge la limita cu județul Satu Mare se asfaltează. Sectorul de drum are o lungime totală de 13,7 km, iar investiția prevede consolidarea acostamentelor, refacerea fundațiilor, plombări, decolmatarea șanțurilor, realizarea marcajelor rutiere și covoare asfaltice cu preluarea denivelărilor. Valoarea lucrărilor se ridică la peste 3,5 milioane de lei, banii fiind asigurați din bugetul Consiliului Județean Sălaj.

“În calitate de administrator al drumurilor județene, Consiliul Județean Sălaj are obligația legală de a le menține în stare de viabilitate. Investiția pe care o implementăm pe DJ 110A vine în sprijinul participanților la trafic, atât prin reducerea timpilor de călătorie, cât mai ales prin creșterea gradului de siguranță a circulației”, a declarat președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu.

Lucrarea va fi gata cel târziu la finele lunii august a acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.