septembrie 23, 2023

Ninsori abundente în mai multe zone din județ sunt anunțate pentru perioada imediat următoare, potrivit celor de la “Severe Weather Alert – Salaj”.

“În cursul nopții de marți spre miercuri, dar mai ales în dimineața și prima parte a zilei de miercuri, în județul Sălaj vor fi ninsori pe suprafețe extinse, iar stratul de zăpadă nou depus poate să depășească 5-8 cm, în funcție de diferite zone din județ, pe lângă stratul care deja există. Se va forma și polei pe drumuri, așadar conduceți cu prudență”, se arată pe contul de Facebook al “Severe Weather Alert – Salaj”.

2 thoughts on “Se anunță ninsori abundente în județ

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut