Se anunță ninsori abundente în județ

2
3512

Ninsori abundente în mai multe zone din județ sunt anunțate pentru perioada imediat următoare, potrivit celor de la „Severe Weather Alert – Salaj”.

„În cursul nopții de marți spre miercuri, dar mai ales în dimineața și prima parte a zilei de miercuri, în județul Sălaj vor fi ninsori pe suprafețe extinse, iar stratul de zăpadă nou depus poate să depășească 5-8 cm, în funcție de diferite zone din județ, pe lângă stratul care deja există. Se va forma și polei pe drumuri, așadar conduceți cu prudență”, se arată pe contul de Facebook al „Severe Weather Alert – Salaj”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.