septembrie 30, 2023

Scurgere de gaze la Zalău, la un bloc de pe strada Corneliu Coposu

0

În urmă cu puțin timp, Detașamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină la o solicitare care semnala posibile scăpări de gaze într-un imobil din Zalău, de pe strada Corneliu Coposu. La locul intervenției au fost găsite două persoane care erau conștiente. O echipă a distribuitorului de gaz face cercetări la fața locului. Persoanele au fost asistate de către echipajele medicale și au fost transportate la UPU Smurd Zalău.

Vă reamintim că joi seara, la Jibou, 25 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc de locuințe după o alertă de posibile scurgeri de gaze.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut