Un aparținător ai cărui părinți au beneficiat de servicii medicale pe mai multe secții de specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău a ținut să transmită o scrisoare publică de mulțumire la adresa medicilor și personalului medical de pe secțiile Chirurgie, Interne și Gastroenterologie.

Reprezentanții Spitalului spun că astfel de mesaje de mulțumire pe care le primesc de la pacienți sau aparținători, încrederea pe care o oferă, le dau puterea de a merge mai departe.

Vom reda în integralitate mesajul copilului recunoscător medicilor Andrei Herdean, Lavinia Ungur, Cosmin Grad și Otilia Ladariu.

”Scriu această scrisoare în semn de mulțumire pentru personalul medical al spitalului.

Mulțumesc Medicului Herdean Andrei și întregii echipe de la secția chirurgie unde tatăl a fost operat.

Mulțumesc Medicului Ungur Lavinia și întregii echipe de la secția gastroenterologie unde tatăl meu a fost internat înainte de a fi la chirurgie.

Mulțumesc Medicului Grad Cosmin, Medicului Ladariu Otilia și întregii echipe de la secția interne unde mama a fost internată.

În septembrie-octombrie 2023, părinții mei au fost internați în același timp în spital, un lucru foarte dureros pentru mine, însă prin profesionalismul și empatia de care au dat dovadă Medicii, Asistenții, Infirmierii, mi-au creat sentimentul de siguranță că părinții mei sunt pe mâini bune și astfel mi-au dat puterea de a merge mai departe.

În astfel de situații, noi, aparținătorii avem, în general, doar pretenții cred însă că a venit timpul să spunem un simplu:

MULȚUMESC!”