septembrie 23, 2023

Etapa de duminica trecută a avut de toate: jocuri cu multe goluri; meciuri intrerupte in urma agresării arbitrilor la Jibou şi Nuşfalău; meci echilibrat
la Bobota, acolo unde liderul a “smuls” un egal echitabil şi două echipe care incă n-au gustat succesul: Inter Cizer şi AS Chieşd.
BENFICA ILEANDA A FĂCUT SPECTACOL CU AS CHIEŞD
Benfica Ileanda- AS Chieşd 9-4 (3-2); la juniori 11-1
In etapa de duminică s-au dat goluri cu nemiluita in localitatea someşană Ileanda: 13 la seniori şi 12 la juni-ori, spectatorii savurand un adevărat recital fotbalistic.
Au marcat: Vasile Roman, in minutele 10 şi 58, Ionuţ Duma, in minutul 29, Lucian Ardelean, in minutul 43, Horaţiu Vida, in minutele 46 şi 53, Ionuţ Ilea, in minutul 61, Adrian Popan, in minutul 74 şi Adrian Pop, in minutul 83- pentru Benfica; respectiv: Lucian Rostaş, in minutele 2 şi 83, Adrian Petrişor, in minutul 18-autogol şi Adrian Bojan, in minutul 87-pentru echipa din Chieşd.

TREZNEA A FĂCUT LEGEA CU SILVANIA
CEHU SILVANIEI
Meseşul Treznea- Silvania Cehu Silvaniei 8-0 (4-0); la juniori 2-3
Echipa cu cel mai prolific atac din campionatul judeţean şi-a demonstrat valoarea şi-n intalnirea cu cei din Cehu Silvaniei, cărora le-au “perforat” poarta de 8 ori, de 4 ori in fiecare repriză. Doi jucători de la Meseşul au reuşit tripla. La juniori cehanii s-au dovedit mai buni.
Au marcat: Ionuţ Jeler, in minutele 6, 70 şi 82, Florin Sestraş, in minutele 9, 20 şi 57 şi Mihai Gaidoş, in minutele 32 şi 51.

EGALITATE LA BOBOTA INTRE GLORIA ŞI LIDERUL LA ZI, DUMBRAVA GALGĂU
Gloria Bobota- Dumbrava Galgău 1-1 (0-0); 0-2 la juniori
Meci echilibrat, scor strans, cu puţine goluri. Cu mai multă concentrare pe final, Dumbrava se putea intoarce acasă cu toate punctele puse in joc. La juniori, oaspeţii s-au dovedit mai inspiraţi, luand acasă toate punctele.
Au inscris: Cosmin Savu, in minutul 90- pentru echipa gazdă, Gloria; respectiv Isai Fărcaş, in minutul 83, pentru Dumbrava.
FLACĂRA BATE TOT
Flacăra Halmăşd- Inter Cizer 3-0 (2-0); la juniori 4-1
Echipa gazdă a confirmat din nou că este intr-o bună dispoziţie de joc, obţinand a treia victorie consecutivă. De această dată victimă a fost nou promovata Inter Cizer.
Au marcat: Tudor Ulmeanu, in minutul 19 şi Emil Borz, in minutele 44 şi 63.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut