februarie 5, 2023

Scoala Gimnaziala Surduc, campioana judeteana

Iata, a fost stabilita inca o campioana judeteana, in cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar, la minifotbal, clasele V-VIII, mediul rural. Acest eveniment sportiv s-a desfasurat la Sarmasag, in Sala de Sport a Grupului Scolar Industrial, unde au fost prezente echipele castigatoare din cele sase zone geografice salajene, stabilite de Inspectoratul Scolar Judetean Salaj, prin prof. Alexandru Ghiran, inspector de specialitate. Prin tragere la sorti, s-au alcatuit doua grupe, in care s-a jucat dupa sistemul “fiecare cu fiecare”, numai tur, doua reprize a cate 15 minute fiecare. Apoi, castigatoarele au jucat pentru locul I, iar urmatoarele doua, pentru locul III. Locurile V-VI au fost desemnate prin punctele si golaverajele obtinute in grupe. In finala mare, echipa scolii din Surduc a invins echipa Scolii din Chiesd, cu scorul de 2-1, iar in cea mica, echipa scolii din Crasna a intrecut echipa scolii din Pericei, cu acelasi scor: 2-1. Meciurile au fost arbitrate de prof. Kiraly Zoltan, de la scoala din Borla, stabilindu-se urmatorul clasament general:
1. Scoala Gimnaziala Surduc-Radu Ciprian Oros, Marius Horvath, Ionut Sergiu Nicorut, Denis Alin Boie, Ionut Cristian Cicmerean, George Ionut Talos, Catalin Muresan, Madalin Alin Lucaciu, Alin Suciu, Stefan Lingurar, Tudorel Desmerean si Vasile Ovidiu Pop, antrenati de prof. Maria David; 2. Scoala Gimnaziala Chiesd; 3. Scoala Gimnaziala Crasna; 4. Scoala Gimnaziala Pericei; 5. Scoala Gimnaziala Agrij; 6. Scoala Gimnaziala Galgau.
Astfel, echipa de minifotbal a scolii Gimnaziale din Surduc (directoare, prof. Maria David), este noua campioana judeteana si va reprezenta judetul Salaj la etapa zonala, care se va desfasura in perioada 3-5 aprilie a.c., in judetul Bistrita-Nasaud. Frumos “martisor” pentru doamna profesoara si directoare Maria David. Felicitari si succes, baieti.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut