Școala din Chieșd și Colegiul API Zalău, la concursul național de reviste școlare

În perioada 12-17 iunie, se desfășoară, la Muncel, județul Iași, Concursul Național de reviste școlare, înscris în Calendarul Activităților Educative finanțate de Ministerul Educației. Concursul este organizat de Ministerul Educației, cu sprijinul Palatului Național al Copiilor și al Centrului de agrement Muncel.

Mai exact, este vorba despre o tabără de jurnalism la care vor participa elevi și profesori din redacțiile celor 25 de reviste premiate la etapa națională, 12 la secțiunea gimnaziu și 13 la secțiunea liceu.

Județul Sălaj are două reviste școlare premiate: Polifonia, revista Școlii Gimnaziale Nr. 1 Chieșd și Vitralii, revista Colegiului Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău.

Câte doi elevi din redacțiile acestor reviste vor reprezenta județul Sălaj la concurs. Elevii vor fi însoțiți de profesoara Rusan Monica, de la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.