Școală de vară ofertantă la Oradea pentru liceenii sălăjeni

Liceenii sălăjeni din clasele a XI-a și a XII-a, pasionați de istorie, științe politice, jurnalism sau relații internaționale, sunt invitați de Universitatea din Oradea să se înscrie la cea de-a treia ediție a Școalii de vară POLIS.

Evenimentul va avea loc în perioada 18-31 iulie 2022, iar elevii vor beneficia de cazare și masă gratuite și, totodată, de un kit educațional. În programul taberei de vară sunt prevăzute activități recreative și Consiliere în carieră, vizite ghidate în oraș, la muzee, sinagogi, Cetatea Oradea, la publicații, posturi radio-tv și la instituțiile publice. Nici distracția nu va lipsi pentru că organizatorii au inclus și intrări larenumitul aquapark din oraș și o serie de surprize.

”Ca oricărui om și ție îți place să fii liber și să ai o voce care contează. Atunci începe cu Școala de vară POLIS. Poți să fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume”, spun organizatorii.

Condițiile de participare, metodologia de selecție a participanților, dte de contact și înscrierea se realizează online, pe site-ul polis.uoradea.ro

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.