S-a dat startul celui mai complex și complet program de vacanță din județ pe care-l poți oferi copilului tău. Din program fac parte activități educaționale variate (lectură, artă, dezvoltare personală) și adaptate vârstei, cursuri de înot, mese sănătoase și delicioase, odihnă și relaxare.

Toate acestea se vor desfășura la Școala de vară Aquarel Zalău, grație unui parteneriat între Aquarel și Kinedbo – Kinetoterapie și prevenție, sub atenta coordonare a Iuliei Sabou, psiholog și masterand al programului Management Educațional.

”Vă facem cunoștință cu coordonatorul activității. Este Iulia Sabou, absolventă de Psihologie în cadrul UBB, Cluj – Napoca și momentan masterand al programului Management Educațional. A finalizat studiile liceale la profil pedagogic, specializarea învățător-educatoare, unde a dobândit cunoștințe și deprinderi esențiale în vederea practicării în acest domeniu. A desfășurat deja nenumărate activități prin proiecte sociale și educative în Cluj – Napoca, venind cu o abordare complet adaptată pentru copii. Convingerea ei este că activitățile trebuie să fie orientate spre copii și adaptate să acopere nevoile fiecăruia în parte. Copiii trebuie să se simtă în vacanță, în timp ce achiziționează noi experiențe.

Proiectul nostru de vară va începe pe data de 8 iulie 2024 și își propune să ofere copiilor o experiență de neuitat, plină de activități diverse și recreative”, anunță echipa de proiect pe pagina oficială.

Înscrieri și detalii despre activitățile copiilor în cadrul Școlii de vară se pot obține la telefon 0790 002 892.

Programul activităților zilnice este între orele 8:00 și 16:00, iar costul este de 150 de lei pentru fiecare zi. Echipa Aquarel asigură mese sănătoase și echilibrate pe tot parcursul zilei, activități sportive variate, cursuri de înot pentru toate nivelurile, activități educaționale interactive, timp pentru odihnă și relaxare.