noiembrie 27, 2022

SCM Zalau – victorie fara emotii

In etapa a 13-a SCM Zalau a ajuns la Odorheiu Secuiesc pentru partida in care antrenorul Alpar Meszaros bifa al doilea meci consecutiv pentru echipa locala, chemat din Spania sa rezolve problema retrogradarii.Venita dupa victoria lejera de la Alba Iulia de etapa trecuta, AFC Odorheiu Secuiesc nu a mai confirmat.Deselor rabufniri de pe banca tehnica a AFC -ului, antrenorul M. Pasca a raspuns cu un joc de posesie, calm, aerisit si cu o evolutie incurajatoare pentru viitor a SCM-ului.Golul marcat in min 43 de Culda stabilea si scorul final : AFC Odorheiu Secuiesc-SCM Zalau 0-1(0-1).

rn

AFC Odorheiu Secuiesc : Tudose,Kovacs,Crisan,Stancutu,Berkeczi,Izmana,Jakab,Pal,Taciuc,Iovu ,Dinu,
Viorica,Mariucza,Vekas, Gyorgydeak.Antrenor Aplar Meszaros.
SCM Zalau :A Pop, Kinczel,Calin,Dulap,F Pop, Duma, Coti, Culda, Cubas, Boje, Neuers, Turcu, Baican,Sumlea.
Antrenor Marius Pasca, antrenor secund Alex Pop. Alte rezultate din seria 5, liga 3-a , etapa 13 :
Ariesul Turda- Unirea Dej 1-1, Sanatatea Cluj-Unirea Alba Iulia 4-1, AFC Recea-CFR 2 Cluj 6-1, Metalurgistul Cugir- CSC Sanmartin 2-0, Minerul Baia Mare-Avantul Reghin 0-0, Industria Galda-Unu FC Gloria Bistrita 0-1, Luceafarul Oradea- Viitorul Selimbar 0-1.Dupa aceste rezultate imprevizibile pe podium sunt AFC Recea 30p, Luceafarul Oradea26p, Minerul Baia Mare 24p, pe ultimul loc fiind SCM Zalau 6p.In etapa viitoare, Sanatatea Cluj va fi la Zalau pentru a "verifica starea medicala " exacta a SCM Zalau pe drumul "detoxifierii"!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *