SCM Zalău, victorie cu 3-1 în fața echipei Viitorul Cluj

0
91

În cadrul primului joc de verificare din acest an, SCM Zalău s-a impus, marți, cu scorul de 3-1 în fața juniorilor de la Viitorul Cluj.

Pentru acest meci, spun reprezentanții clubului, antrenorul Marius Paşca a lăsat acasă o parte dintre jucătorii cu experienţă, dorind să-i vadă la muncă pe cei tineri, printre care şi cei aflaţi în probe.

Au marcat pentru SCM Zalău Sergiu Pop, care a și deschis scorul, a urmat un autogol, iar al treilea gol a fost marcat de Mihai Forna.

SCM Zalău: A. Pop – Ştirb, Chiş, Iustin, Cohan, Pocol, Onicaş, Cubaş, Duma, Jula, S.Pop. au mai evoluat: Mare – Logon, Petra, Oşan, Dura, Forna şi Lingurar. Antrenori: Marius Paşca (principal) şi Alexandru Pop (secund).

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.