SCM Zalău, victorie cu 3-1 în fața echipei Viitorul Cluj

0
86

În cadrul primului joc de verificare din acest an, SCM Zalău s-a impus, marți, cu scorul de 3-1 în fața juniorilor de la Viitorul Cluj.

Pentru acest meci, spun reprezentanții clubului, antrenorul Marius Paşca a lăsat acasă o parte dintre jucătorii cu experienţă, dorind să-i vadă la muncă pe cei tineri, printre care şi cei aflaţi în probe.

Au marcat pentru SCM Zalău Sergiu Pop, care a și deschis scorul, a urmat un autogol, iar al treilea gol a fost marcat de Mihai Forna.

SCM Zalău: A. Pop – Ştirb, Chiş, Iustin, Cohan, Pocol, Onicaş, Cubaş, Duma, Jula, S.Pop. au mai evoluat: Mare – Logon, Petra, Oşan, Dura, Forna şi Lingurar. Antrenori: Marius Paşca (principal) şi Alexandru Pop (secund).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.