Mihai Crișan, Denis Ardelean și Doru Cornaci sunt cei trei fericiți câștigători ai concursului organizat de Sport Club Municipal Zalău cu ocazia meciului de fotbal disputat cu Oțelul Galați, săptămâna trecută, la Zalău.

Clubul municipalității și-a provocat fanii să lase mesaje de susținere pe pagina SCM Zalău pentru echipa locală, iar comentatorii care au obținut cele mai multe aprecieri la mesaje au fost recompesați marți, la sediul SCM Zalău. Premiile oferite au constat într-un tricou al SCM, o minge cu semnăturile jucătorilor și a stafului tehnic și un fanion.

”Cu ocazia meciului din grupele Cupei României, jucat de echipa noastră în compania prim-divizionarei Oțelul Galați, pe pagina oficială de Facebook s-a desfășurat un concurs de încurajări cu premii. Regulamentul concursului a fost simplu. Ai încurajat echipa noastră printr-un comentariu lăsat la postarea care anunța concursul, ai strâns cele mai multe aprecieri și ai câștigat unul din cele trei premii. În urma concursului, câștigătorii au fost desemnați Mihai Crișan, locul 1 cu 243 de like-uri, Denis Ardelean, locul 2 cu 190 de aprecieri, și Doru Cornaci locul trei, cu 168 de like-uri. Cei trei câștigători și-au ridicat premiile, în cursul zilei de ieri, de la sediul clubului”, se arată în comunicatul oficial al SCM Zalău.