SCM Zalău se pregătește pentru un nou amical

0
151

Duminică, 7 februarie, SCM Zalău și-a încheiat stagiul de pregătire desfășurat la Băile Felix. Echip a efectuta câte două antrenamente pe zi, iar pe perioada cantonamentului a susținut și un joc de verificare cu Universitatea Cluj, partidă câștigată de zălăuani cu 2-1.

A dost un cantoonament reușit, în care am beneficiat de condiții bune de pregătire. A fost o perioadă în care am pus accentul pe pregătirea fizică, dar băieții au răspuns bine la efort. Urmează o perioadă în care vom pune acceptul pe pregătrea tehnico-tactică și în care vom îmbunătăți relațiile de joc. Este perioadă cu un volum mare de muncă, dar sper ca toți jucătorii să fie apți și să nu acuze probleme grave de săntate.

Doi jucători, Alin Mutu și Florinel Pop, au acuzat uşoare probleme de sănătate şi au părăsit cantonamentul cu două zile mai devreme, pentru a urma un tratament, dar ei vor reveni în circuit în zilele următoare.

SCM Zalău va susține sâmbătă, 13 februarie, un nou meci amical, cu Progresul Șomcuta Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.