SCM Zalău joacă returul pentru promovare în Liga a II-a

0
356

Sâmbătă, 15 mai, SCM Zalău dispută partida retur din cadrul barajului pentru promovare în Liga a II-a, împotriva formației CSO Cugir, pe CSO Arena din Cugir. În tur, zălăuanii au câștigat acasă meciul cu scorul de 2-0.

„E momentul fotbalului sălăjean! Vrem să demonstrăm că se poate! E momentul vostru, al jucătorilor, al antrenrilor, e momentul nostru, al tuturor care susținem și credem în această echipă! Am demonstrat că putem face faţă oricărui adversar, iar în meciul din tur am fost ca niște lei. Chiar dacă ne așteaptă un tur de foc, vom face față și acestei noi provocări, iar la final vom ieși de pe teren învingători!”, e mesajul postat de echipa zălăuană pe rețelele de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.