SCM Zalău joacă marți cu Oțelul Galați. Bilete gratuite la meci

SCM Zalău joacă marți cu Oțelul Galați. Bilete gratuite la meci

SCM Zalău joacă marți, 26 septembrie, primul meci din cadru grupelor Cupei României la fotbal. Zălăuanii vor primi vizita grupării Oțelul Galați, formație ce evoluează în Superligă.

De menționat că partida dintre SCM Zalău și Oțelul Galați va intra în istoria Sălajului ca fiind primul meci de fotbal televizat, postul de televiune Digisport fiind cel care va transmite în direct partida de la Zalău.

Meciul se va disputa pe stadionul Municipal Zalău, de la ora 16.15.

Intrarea la meci se va face pe bază de bilet de intrare cu valoare zero, tichet care se va primi în momentul intrării pe stadion.

S-au tipărit 1.700 astfel de bilete, la fel ca pentru meciul disputat pe teren propriu cu Poli Iași, numărul fiind stabilit la inițiativa Jandarmeriei Sălaj, în vederea desfășurării partidei în condiții de ordine și siguranță.

După tragerea la sorți a fazei grupelor Cupei României Betano, ediția 2023-2024, SCM Zalău a fost repartizată alături de FCU 1948 Craiova, FCSB, Oțelul Galați, Dinamo București și FC Bihor.

Primul joc pe care SCM Zalău îl va disputa în faza grupelor Cupei României va fi cu Oțelul Galați, în 26 septembrie. Al doilea meci este programat în 1 noiembrie, când zălăuanii vor întâlni FCU Craiova, iar cel de-al treilea meci din grupe va fi în compania echipei FC Bihor, în 6 decembrie.

În faza grupelor participă 15 formații din SuperLigă, 6 din Liga 2 Casa Pariurilor și alte 3 care evoluează în Liga 3.

Primele două echipe clasate în fiecare grupă în parte se califică în faza sferturilor de finală.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *