noiembrie 29, 2022

SCM ZALAU – EXTAZ SI AGONIE!

In Cupa Romaniei, faza  I-a , la Satu Mare, nou promovata in liga IV, Olimpia MCMXXI  Satu Mare, este invinsa ,dupa prelungiri, cu 3-2 de  echipa SCM Zalau. Potrivit paginii oficiale a clubului Olimpia, la sfarsitul jocului s-a depus o  contestatie ,referitor la identitatea unui jucator folosit de zalauani.

rn

Olimpia – Crisan,Vonet,Nagy,Tusuk,Filimon,Lapusan, Kenedy, Chivari, Puti, Grigoras, Srepler.Rezerva-Duca, Pop, Pal, Lakatos, Sician, Lauruk, Lung.Antrenor Donca Nelu.

rn

SCM Zalau-Baican ,Sirbu, Bene, Varga, Duma, Dulap,Sarosi,Marin, Turcu,Supuran,Pop,Ardelean.

rn

Rezerva  Jula Vasile. Antrenor Pop Alexandru.

rn

Au marcat Grigoras si Lauruk, respective Baican(3)

rn

LA CLUB-NIMENI NU RASPUNDE, TOTI COMANDA!

rn

Contactati telefonic, Jula Vasile  si Pop Alexandru,   au avut telefoanele inchise iar Doru Tarle , nu comentez! Practic, dupa ceea   ce se spune neoficial, ar fi folosirea unui jucator pe alta identitate, introdus in teren de antrenorul  Pop Alexandru.

rn

Dupa acest meci, portarul Claudiu Baican si-a anuntat demisia!

rn

POP FLORE- fost director sportiv   Mirsid, actual director sportiv  Jibou , raspunde:

rn

“ Este o pata neagra pe harta fotbalului salajean, intineaza munca noastra, a celor mai de jos, care am luptat pentru a se ajunge aici! Eu nu comentez situatia de la SCM ZALAU , las specialistii de la acest club sa o faca!  Reamintim ca Pop Flore, este in  prezent   director sportiv la CS Rapid Jibou si pregateste o noua aventura a “ spartanilor”, ramasi fara patrie. 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *