decembrie 1, 2022

SCM ZALAU – examen la Odorheiu Secuiesc

SCM Zalau, se afla la un nou examen ,azi 15.11.2019, in cadrul etapei a 13-a, seria 5, liga III-a.
Pentru moralul echipei, SCM Zalau trebuie sa joace fotbal! De aceea s-a creeat acest club specializat in sectia de fotbal.Este treaba antrenorilor Pasca si Pop ca la ora jocului, ora 14 sa introduca in teren pe cei mai in forma.
De partea cealalta, in ciuda locului ocupat,retrogradabil,14 cu 10 p, revenirea antrenorului Alpar Meszaros a coincis cu o victorie in deplasare la Unirea Alba Iulia cu 2-0.Echipa din Odorheiu Secuiesc este o echipa tanara,sta bine in teren, paseaza bine,are posesie dar le lipseste experienta .Zalaul poate profita, mai ales de jocul pe flancuri, sa deschida jocul, sa nu aglomereze centrul. Lotul de baza al Odorheiului se bazeaza pe :
Cristian Tudose- Csanad Marucza, Horia Crisan, Sebastian Bucur, Csongor Bereczi, Alexandru Izmana, Alex Taciuc, Kristoff Pal, Lehel Solymosy, Pal Somogyi, Arpor Gyorgydeak, Ionel Dinu, Adrian Viorica,Barba Vekas, Elod Tanko, Laszlo Szocs, Cosmin Stancutu.
Ariesul Turda, unde a activat cu ani buni in urma actualul antrenor al SCM Zalau-Marius Pasca , a scos un egal de 1-1 etapele trecute , egaland greu dupa golul din min. 3 a lui Dinu.Ramane sa vedem, timpul va stabili!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *