ianuarie 28, 2023

SCM Zalau citata la comisia de disciplina a FRF dupa primul joc!

In Cupa Romaniei, faza I-a ,la Satu Mare, nou promovata in liga IV Olimpia MCMXXI Satu Mare, este invinsa dupa prelungiri cu 3-2 de echipa SCM Zalau. Conform paginii oficiale a clubului Olimpia, la sfarsitul jocului s-a depus o contestatie ,referitor la identitatea unui jucator folosit de zalauani. 

rn

Potrivit site-ului FRF, in speta sedintei comisiei de disciplina si etica din 07.08.2019 citata in dosarul 369/CD/2019 Cupa Romaniei in cazul cu SC Olimpia MCM XXI Satu Mare, s-au luat urmatoarele masuri:
"IN temeiul art. 25.2 lit. b si 4 din ROAF coroborat cu art. 83 pct. 13 din RD al FRF clubul SCM Zalau este sanctionat cu pierderea jocului prin forfait si scaderea a 6 (sase) puncte si penalitatea sportiva de 2200 lei."
"Disjunge cauza privind pe jucatorii Sarosi Raul, antrenorul Pop Alexandru si oficialii echipei SCM Zalau si formeaza dosarul nr. 369.1/cd/2019 cu termen de judecata la data de 14.08.2019".
Mentionam ca, din cele 19 dosare aflate pe rol la Comisia de Disciplina si Etica, acest caz este cel mai grav atat ca penalitate baneasca cat si multitudinea punctelor incalcate din regulament.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut