SCM Zalău a reluat pregătirea, cu gândul la promovarea în Liga a II-a

0
114

Cu aproape două luni înaintea reluării campionatului, SCM Zalău a reluat luni antrenamentele, în vederea pregătirii returului de campionat, dar şi a barajului de promovare în Liga a II-a, în cazul în care echipa va termina pe unul dintre primele două locuri.

La primul antrenament a fost prezent şi Sergiu Pop, atacantul transferat în această iarnă, dar şi alţi patru juniori aduşi în probe: Florin Lingurar, David Oșan, Andrei Știrb și Robert Rus.

Primul meci amical pe care îl va disputa echipa zălăuană este programat în 26 ianuarie, când SCM va întâlni Viitorul Cluj.

În 31 ianuarie, echipa va pleca într-un stagiu de pregătire la Băile Felix.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.