octombrie 4, 2022

Schimbari majore in echipa de conducere a Ambulantei

Directorul medical si directorul tehnic au fost inlocuiti

rn

Managerul Serviciului de Ambulanta Judetean Salaj, Narcisa Balint, a facut modificari importante si a schimbat doi directori din cadrul Comitetului director.
Medicul Cordea Ioan a fost inlocuit in functia de director medical cu medicul Ioana Tamas, care va ocupa postul pentru urmatoarele sase luni. Ioana Tamas este un medic cu experienta in cadrul Ambulantei Salaj si a mai ocupat in trecut functia de director medical.
Claudiu Bujor a fost si el inlocuit din functia de director tehnic cu inginerul Damian Gheorghe, care va ocupa aceasta functie pentru urmatoarele sase luni.
Claudiu Bujor este vicepresedinte PSD Zalau. Partidul l-a numit si membru in Consiliul de Administratie al Citadin. Claudiu Bujor s-a aflat si pe lista de consilieri locali propusa de Ionel Ciunt in 2016 la alegerile locale pentru Primaria Zalau.
Managerul Narcisa Balint ne-a spus ca modificarile au fost facute la sfarsitul lunii noiembrie si vin pe fondul expirarii celor sase luni de mandat interimar pentru cei doi fosti directori in cauza.

rn

Ambulanta este condusa de femei

rn

In acest moment, Ambulanta Salaj are un Comitet director interimar format din patru femei si un barbat.
Comitetul director este condus de managerul Narcisa Balint. Din comitet mai fac parte directorul medical Ioana Tamas, directorul economic Igret Dorina, asistent sef Ardelean Rodica si director tehnic Damian Gheorghe. Medicul Cordea Ioan ramane in continuare purtatorul de cuvant al Ambulantei Salaj.

rn

Serviciul de Ambulanta Salaj primeste
saptamana aceasta patru autosanitare noi

rn

In cursul acestei saptamanii, Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ) Salaj va primi prin Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, din partea Guvernului Romaniei, patru autosanitare noi. Toate sunt autospeciale de tip B, iar una dintre ele este cu tractiune 4×4. “n cursul anului viitor, Ambulanta Salaj va primi ’nca 11 autosanitare, de tip A, B si C, potrivit managerului Narcisa Balint.
Innoirea parcului auto al Ambulantei Salaj este o nevoie stringenta, avand in vedere starea actuala. SAJ Salaj are un parc auto format din 31 autosanitare. Doua ambulante de tip B sunt fabricate în 2001 si sunt uzate moral si tehnic, având aparatura medicala improprie. In special ambulantele de tip B sunt insuficiente, acestea fiind suprasolicitate, majoritatea fiind utilizate 4 ture din 4 (100% din timp). In caz de defectiuni, accidentari, revizii, exista situatii când sunt utilizate ambulante de transport improprii activitatii din compartimentul de urgenta.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.