Schimbare de gardă la șefia UPU-SMURD. Medicul Mihai Iuhas a demisionat.

2
9885

Unitatea de Primiri Urgențe UPU-SMURD din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău are conducere nouă, după ce medicul Mihai Iuhas a decis să demisioneze.

Noul șef al UPU-SMURD este, de miercuri, 10 noiembrie, medicul Vasile-Pop Mădălina Maria. Aceasta a fost delegată ca medic șef în UPU, urmând să asigure interimatul până la organizarea unui concurs penru ocuparea postului.

Medicul Mihai Iuhas lucrează la Spitalul Județean de Urgență Zalău din 2009, iar în ultimii 6 ani a fost șeful Unității de Primiri Urgențe. Relația sa contractuală cu Spitalul Județean se încheie în data de 15 noiembrie, medicul invocând motive personale pentru decizia de a părăsi unitatea medicală.

2 COMENTARII

  1. O sa le fie dor asistentelor, infirmierelor, brancardierilor, registratoarelor si tuturor din spital de injuraturile lui si cu debandada din UPU! Si pacientilor le vor lipsi injuraturile. Da, no, a fi musai sa se invete si cu binele…

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.