ianuarie 29, 2023

Schimbare de gardă la șefia UPU-SMURD. Medicul Mihai Iuhas a demisionat.

Unitatea de Primiri Urgențe UPU-SMURD din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău are conducere nouă, după ce medicul Mihai Iuhas a decis să demisioneze.

Noul șef al UPU-SMURD este, de miercuri, 10 noiembrie, medicul Vasile-Pop Mădălina Maria. Aceasta a fost delegată ca medic șef în UPU, urmând să asigure interimatul până la organizarea unui concurs penru ocuparea postului.

Medicul Mihai Iuhas lucrează la Spitalul Județean de Urgență Zalău din 2009, iar în ultimii 6 ani a fost șeful Unității de Primiri Urgențe. Relația sa contractuală cu Spitalul Județean se încheie în data de 15 noiembrie, medicul invocând motive personale pentru decizia de a părăsi unitatea medicală.

2 thoughts on “Schimbare de gardă la șefia UPU-SMURD. Medicul Mihai Iuhas a demisionat.

  1. A mai demisionat de câteva ori!!! Și va reveni la conducerea UPU! Nu mi se pare un profesionist chiar dacă mulți ii aduc laude și osanale !!! Așa că….

  2. O sa le fie dor asistentelor, infirmierelor, brancardierilor, registratoarelor si tuturor din spital de injuraturile lui si cu debandada din UPU! Si pacientilor le vor lipsi injuraturile. Da, no, a fi musai sa se invete si cu binele…

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut