„Schimbare de gardă” la conducerea şcolii din Vârşolţ

6
1599

Şcoala Gimnazială din Vârşolţ are, începând de luni, o nouă conducere, asigurată de Szoke Edith, ce a înlocuit-o în funcţie pe fosta directoare, Denes Irina.

Primarul comunei Vârşolţ, Breda Lajos, a precizat pentru Graiul Sălajului că „schimbarea de gardă” a avut loc în cadrul unei festivităţi la care au participat profesori şi reprezentanţi ai Consiliului de Administraţie al şcolii.

„Am fost împuternicit de domnul inspector general şcolar, Vasile Bulgărean, să dau citire ordinelor de eliberare din funcţie pentru Denes Irina, respectiv de numire în funcţie, pentru Szoke Edith. În acest context, i-am mulţumit fostei directoare pentru activitatea din ultimii 11 ani, iar noii directoare i-am urat putere de muncă şi am asigurat-o de tot sprijinul administraţiei locale”, a precizat Breda Lajos.

Primarul comunei Vârşolţ a adăugat faptul că pentru 2021 are în vedere alocarea a 150.000 de lei din bugetul local pentru pentru a pune la punct baza materială a şcolii, după ce în anii anteriori s-a reuşit reabilitarea şcolii, a grădiniţei şi a sălii de sport.

6 COMENTARII

  1. Articol platit de Breda. Omul e dus cu „pluta”….. are atitudine de agent…… oare in cazul primarilor de ce nu se impune in control medical. Foarte multi nu at trece acest test

  2. În cazul acestui individ, un control psihiatric ar fi într-adevar bine venit! Omul se viseaza în fantasmele lui colonel de poliție militară, deținătorul unui întreg arsenal de armament la sediul primăriei, etc…

  3. 11 ani a fost buna,acum dintr-o data nu mai este,este buna UNA MAI APROPIATA LUI”PRIMAR”NU STIU SA ÎI SCRIU NUMELE,NU AM CRATIME LA TASTATURA,vai de pu.. voastra cand va vine randul!!!MULTI SUNT CU OCHII PE „VOI” AIA CARE SE SIMT!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.