S-a schimbat conducerea Regimentului 69 Artilerie Mixtă ”Silvania” Șimleu Silvaniei. Ceremonia de predare-primire a Drapelului de Luptă și a comenzii Regimentului 69 Artilerie Mixtă ”Silvania” a avut loc marți, 31 octombrie, la sediul unității militare din Șimleu Silvaniei. În cadrul acestei ceremonii, odată cu trecerea în rezervă, colonelul Ștefan Toader a predat comanda Regimentului către colonelul Antonio-Daniel Alexe.

Din partea Consiliului Județean Sălaj, vicepreședintele Cristian-Claudiu Bîrsan i-a acordat colonelului Ștefan Toader o scrisoare de recunoștință, datorită bunei colaborări în activitățile și evenimentele organizate de administrația județeană împreună cu Regimentul 69 Artilerie Mixtă ”Silvania”, subliniind totodată rolul acestei unități militare de importanță strategică pentru securitatea națională.

Ceremonia s-a desfășurat în prezența locțiitorului comandantului Diviziei 4 Infanterie, General de brigadă Nicolae Tonu.

“Ultima zi de octombrie a marcat un moment plin de încărcătură pentru garnizoana șimleuană. Festivitatea a cuprins trecerea în rezervă a colonelului Ştefan Toader, care a predat comanda către colonelul Antonio-Daniel Alexe.

Cariera militară a domnului colonel Stefan Toader ne demonstrează că armata română, dincolo de profesioniști, generează lideri vizionari. Un astfel de lider a fost și comandantul Regimentului 69 Artilerie mixtă Silvania, colonelul Ștefan Toader.

Și-a câștigat respectul în întreaga Românie prin întărirea blazonului de <școală de artilerie> și unitate fruntașă a Regimentului 69 Artilerie mixtă Silvania. Peste hotare și-a câștigat respectul prin misiunile duse la îndeplinire cu succes atât în Afganistan, cât și în Bosnia-Herțegovina”, este mesajul transmis de administrația locală șimleuană.

În semn de apreciere și recunoștință pentru profesionalism, devotament și contribuția avută de-a lungul carierei, colonelului Ștefan Toader i-a fost conferită, de către primarul orașului Șimleu Silvaniei, Cristian Mihai Lazăr, Placheta de Onoare.