septembrie 28, 2023

Schimbare de comandă la Batalionul 315 Artilerie „Simion Bărnuțiu”

2

Marți, 5 ianuarie, la sediul Batalionului 315 Artilerie „Simion Bărnuțiu” din garnizoana Șimleu Silvaniei s-a desfășurat ceremonia de predare-primire a comenzii unității.

În cadrul activității, locotenent-colonelul Bogdan Lostun a predat comanda și Drapelul de Luptă al unității locotenent-colonelului Vasile Niță.

Activitatea s-a desfășurat în prezența comandantului Regimentului 69 Artilerie Mixtă „Silvania”, colonel George Sas, care și-a exprimat convingerea în ceea ce privește calitățile manageriale de excepție ale noului comandant.

“Funcția de comandant, indiferent de eșalonul la care este exercitată, reprezintă cea mai onorantă funcție pentru un ofițer”, a afirmat acesta.

2 thoughts on “Schimbare de comandă la Batalionul 315 Artilerie „Simion Bărnuțiu”

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut