Scapă de carantină și cei vaccinați cu seruri neautorizate în România

0
938

La intrarea pe teritoriul României, exceptarea măsurii carantinei se aplică tuturor persoanelor vaccinate, indiferent de încadrarea ţării în zonele de risc epidemiologic, de tipul de vaccin utilizat pentru imunizare (de exemplu, inclusiv vaccinul Sputnik, administrat în Ungaria şi Republica Moldova) şi de modalitatea în care este dovedită vaccinarea, precizează Prefectura Sălaj.

Măsura se aplică în condiţiile în care vaccinul este autorizat de autoritatea naţională de sănătate din statul unde a avut loc imunizarea.

Dovedirea îndeplinirii condiţiei vaccinării se face printr-un document emis de unitatea sanitară care l-a administrat, prezentat în limba ţării unde a fost administrat şi în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.