Scandalul pe marginea șoselei de centură continuă între partide

3
663

După ce PNL și USR au atacat dur pe paginile lor proprii de Facebook îndrăzneala primarului Ionel Ciunt de a saluta demararea lucrărilor la tronsonului II al variantei de ocolire a municipiului, fiecare dintre cele două partide aliate la guvernare asumându-și într-un fel sau altul meritele pentru realizarea proiectului, social-democrații sălăjeni au simțit nevoia să răspundă, marți seara, atacurilor lansate în cascadă de adversarii politici.

PSD Sălaj: ”PNL și USR, alianța dezastrului”

Reprezentanții PSD au observat în cazul adversarilor lor că sunt ”enervați la maxim” de implicarea administrației locale în buna desfășurare a proiectului de construire a tronsonului II al variantei de ocolire a Municipiului Zalău, dar că ”au mai pierdut o ocazie să tacă.”

”Administrația locală a explicat în nenumărate rânduri cum stau lucrurile cu privire la acest proiect, precum și necesitatea, utilitatea și importanța investiției. Cât despre alianța dezastrului, PNL a demonstrat în 12 ani cât a fost la conducerea Primăriei ceea ce poate face – dezinteres pentru realizarea acestui proiect, ultimul loc la absorbția de fonduri europene și indiferență față de dezvoltarea municipiului”, este replica pesediștilor la adresa PNL.

Cât despre USR, social-democrații susțin că nu se disting față de aliații lor de guvernare și că au demonstrat tuturor de ce sunt capabil atunci când ajung la conducere.

”Nici USR nu este mai prejos, au demonstrat la nivel național de ce sunt capabili – gestionarea deficitară a pandemiei, alocarea discreționară de sume către UAT-uri și măsluirea datelor despre pandemie în funcție de interesele politice și electorale, iar la nivel local nu au ce să demonstreze, că vorba românului: nu-i cine”, își continuă riposta online reprezentanții PSD Sălaj, fără să omită să le amintească de diferența de voturi obținute la alegerile locale de anul trecut dintre primarul în funcție și candidatul Alianței USR-PLUS care a fost susținut și de PNL Sălaj.

”Și da, administrația locală a municipiului Zalău, la fel ca toate administrațiile PSD din Sălaj, se implică în dezvoltarea și buna desfășurare a tuturor proiectelor care contribuie la dezvoltarea comunității pe care le reprezintă. Am mai spus și repetăm până veți înțelege. Pentru PSD Sălaj, administrația locală înseamnă Fapte, nu Vorbe!”, își încheie postarea social-democrații, adăugând și o galerie foto de la fiecare întâlnire dintre administrația locală și reprezentanții instituțiilor implicate pentru construirea variantei de ocolire – tronson II.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.