decembrie 7, 2022

Scandalul din fata localului Sticks, primarul Zalaului Ionel Ciunt: "este regretabil orice eveniment care creeaza dezordine".

 

rn

Ceea ce s-a petrecut sambata noaptea, 11 ianuarie 2020, in fata unui local din Zalau, care-si desfasoara activitatea sub geamurile oamenilor si in apropierea a doua institutii de invatamant, nu trebuie sa ramana doar o stire de consumat si de adunat vizualizari. Aceea stire trebuie sa ne dea de gandit in ce masura in orasul nostru avem siguranta si ordine publica. Este evident ca nu este vina localului comportamentul acelora care-l frecventeaza, dar in acelasi timp trebuie sa exista un control din partea autoritatilor locale, daca lucrurile scapa de sub control. Este inadmisibil ca patru tineri, indiferent de statul lor social, sa creeze astfel de situatii in care cineva isi permite sa puna siguranta, linistea si integritatea oamenilor in pericol, indiferent din ce motive au creat scandalul.

rn

"E regretabil orice eveniment care creeaza dezordine in Municipiu si o sa avem in vedere, nu numai prin Politia Locala, dar o sa am o discutie si cu ceilalti factori de ordine, celelate institutii, ma refer la Politia Nationala si la Jandarmerie in sensul prevenirii, in sensul de a pune la punct un plan pentru a prevenii astfel de fapte" ne-a declarat primarul Muncipiului Zalau Ionel Ciunt.

rn

Din discutia cu primarul am inteles ca o problema nerezolvata, inca la nivelul legislatiei noastre, este distanta dintre anumite tipuri de localuri si institutiile de invatamant. Problema de care trebuie sa se ocupe si implice parlamentari nostri mai ales ca nu i-am trimis la cultivat lebenita, ci asteptam de la ei legii, care sa garanteze un climat in care elevii sa nu fie tentati de jocurile de noroc si pacanele, iar cetatenii sa nu fie preocupati de siguranta lor.

rn

 (video sursa facebook)

rn

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *