octombrie 5, 2022

Scandalagii sanctionati de politistii comunitari

Agentii Politiei Comunitare Zalau au aplicat, in perioada 5-12 februarie, 51 de sanctiuni contraventionale (21 cu amenda si 30 cu avertisment).
Cele mai multe amenzi au fost date pe linie de ordine publica fiind sanctionate 14 persoane pentru ca au apelat in mod repetat la mila publica, iar 4 scandalagii au fost sactionati pentru tulburarea linistii publice.
Potrivit informatiilor primite de la purtatorul de cuvant al Politiei Comunitare, Lucian Trif, valoarea totala a sanctiunilor (aplicate in aceste 7 zile) este de aproape 3300 de lei (33 de milioane in lei vechi).

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.