Scandalagii duși la secție și dosare penale după bătaia de la Perla

2
1100

Banii și fetele pare că au ”mâncat mințile” unor familii de etnie romă care locuiesc pe strada George Coșbuc din Zalău și care, vineri dimineața, în jurul orei 11.00, s-au bătut cu bâte și pietre în centrul Zalăului, în spatele blocului Perla. Din relatările martorilor, a fost vorba de o reglare de conturi între familii, motivul fiind o relație de dragoste pe care o fată de 17 ani, membră a uneia dintre familii, nu mai dorește să o continue. Protagoniștii încăierării, pe lângă reproșurile sentimentale, au avut de împărțit și sudalme pentru avere și bani. Cert este că locuitorii din zonă s-au speriat crunt când au auzit atâta hărmălaie, mai ales că în încăierare au fost implicate aproximativ 10 persoane, femei și bărbați, iar femeile țipau cât au putut de tare, după cum se poate observa și din înregistrările video ale martorilor oculari, postate pe graiulsalajului.ro. Oamenii din zonă s-au speriat și pentru faptul că mașinile lor riscau să fie serios avariate în ”ploaia” de pietre, pumni, picioare și bâte. Deocamdată nu se cunosc pagubele materiale produse.

”Frumos spectacol a fost, păcat că poliția a intervenit atât de greu. Probabil și lor le-a fost frică de ei (zburau cărămizile în aer zici că erau bulgări de zăpadă) Dar să nu uităm că ei au doar drepturi, obligații nu și nici legi de respectat”, spune unul dintre martori pe o rețea de socializare.

Protagoniștii s-au ales cu dosare penale

Deși unii martori spun că Poliția nu a intervenit prompt, alți martori care au filmat ”spectacolul” susțin că forțele de ordine au intervenit foarte repede, însă situația a fost complicată. Sursa noastră spune că la doar câteva minute după debutul încăierării zona a fost împânzită de echipaje de intervenție. La fața locului au sosit primii polițiștii locali, al căror sediu se află în imediata apropiere, apoi echipaje ale Poliției Municipiului Zalău, echipaje de jandarmi și o Ambulanță. Forțele de ordine au reușit să aplaneze conflictul și continuă cercetările.

”La data de 7 mai, ora 11.15, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au fost sesizați prin apelul de urgență 112, despre producerea unui scandal pe strada Crișan, din Zalău. La eveniment au intervenit cinci polițiști și opt jandarmi. Persoanele implicate au fost conduse la sediul Poliției, pentru identificare și luarea măsurilor legale. Este vorba despre 9 persoane, cu vârste cuprinse între 14 și 44 ani. În urma intervenției nicio persoană nu a fost transportată la spital. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice”, a precizat IPJ Sălaj.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.