septembrie 30, 2022

Scandal la Centrul Social de Urgenta Zalau

Un barbat in varsta de 39 de ani s-a ales cu dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de amenintare si distrugere. Aflat sub influenta bauturior alcoolice, a spart un geam de la Centrul Social de Urgenta din Zalau si l-a amenintat pe paznicul institutiei.

rn

Potrivit Inspectoratului Judetean de Jandarmi (IJJ) Salaj, la finalul saptamanii trecute, vineri 11 ianuarie, in jurul orei 16.10, in urma unui apel la numarul de urgenta 112, echipa de interventie a Inspectoratului a fost solicitata sa intervina fata de o persoana turbulenta aflata la Centrul Social de Urgenta din Zalau.

rn

in urma verificarilor s-a stabilit ca un barbat de 39 de ani, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a spart un geam al centrului. Totodata, acesta l-a amenintat cu moartea pe agentul de paza aflat in timpul serviciului.

rn

Pe numele persoanei in cauza s-au intocmit acte de constatare privind savarsirea infractiunilor de amenintare si distrugere, conform articolului 206, respectiv articolului 253 Cod Penal, acte ce au fost inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau pentru continuarea cercetarilor.

rn

Prejudiciul urmeaza sa fie stabilit si imputat persoanei in cauza.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.